Nieuwsbrief 2013, nr 1: opdrachtgevers en publicaties

In deze nieuwsbrief met een vernieuwde website besteden we aandacht aan de publicaties van Jean-Pierre Jans.

Jean-Pierre fotografeert dagelijks voor veel verschillende opdrachtgevers zoals dag- en weekbladen (Parool, Trouw, HP/De Tijd), De Persdienst, de gezondheidszorg (VUmc, Spaarneziekenhuis), woningbouwcorporaties (Vestia, Ymere, Rochdale), tijdschriften op allerlei gebied (Marketing Tribune, Kassa Magazine) om een paar voorbeelden te noemen. Hij verzorgt ook regelmatig de fotografie van jaarverslagen zoals voor het Schiedamse bedrijf Irado.
En de collectie portretten van bekende en onbekende mensen uit de politiek, de kunsten, de cultuur, het bedrijfsleven en het gewone leven, zowel nationaal als internationaal wordt hiermee ook voortdurend groter.
Neem een kijkje bij de meest recente portretten of surf naar de schrijversportretten.

De nieuwsbrief is nu integraal onderdeel van de vernieuwde website. De oude brieven zijn hier te zien >>
Het menu boven aan de pagina geeft o.a. onmiddellijk toegang tot de beeldbank (Archief), waar beeld na autorisatie en inloggen direct gedownload kan worden. Zoeken in het archief kan hier of via het menu onder Archief of boven in de rechterkolom.


Nieuws
JPJ Afscheidsfeest Rob in cafe Roest In januari j.l. kreeg Jean-Pierre de tweede prijs bij de Zilveren Camera 2012 in de categorie Dagelijks Nieuws Enkel met een foto van een stervende man die afscheid nam van familie en vrienden. De site van de Zilveren Camera >>

 


Publicaties
Trouw Trouw
In het katern De Verdieping van Trouw over de onmogelijkheid te fietsen in een stad als Amsterdam.Klik op de foto’s voor meer beeld.JPJ Fietschaos
Het Parool
In de PS van het Parool een verhaal over kleinbehuisde gezinnen, waarvan de wens in de stad te wonen groter is dan het comfort van een groter huis buiten.
Klik op de foto’s voor meer beeld
.JPJ Klein behuisd
Parool
Ymere werkt en Rochdale
Piet Heinkade in Amsterdam voor woningcorporatie IJmere (rechts) en wijkbeheer Rochdale (onder).wijkbeheerrochdale
Klik op de foto’s voor meer beeld.
Ymere september 2012
Boris Dittrich
De Persdienst
Portret van Boris Dittrich bij een interview in de Stentor.

Klik op de foto voor meer beeld.

Meer publicaties zijn te zien in het archief >>

Contact opnemen kan door een mailtje te sturen via dit formulier of via de contactgegevens in de rechterkolom.

Comments are closed.